fbpx

Voor Elke 40-plusser Die Zich Weer Energiek en Vitaal Wil Voelen

Na Jaren van Onderzoek Eindelijk Onthuld: Waarom Je Strijd met Energie en Overgewicht Niet Altijd Jouw Schuld is

Een Leven Vol Voldoening Begint met Bewuste keuzes

Krachtige formule

Wetenschappelijk onderbouwd

Geproduceerd in NL

Aanvullingen

Favorieten

Deze producten gebruikt Ko dagelijks.

 • All
 • Supplementen
 • Bundels
 • Greens

Wetenschappers ontdekken een onbekende oorzaak van hardnekkig buikvet

Ben je het zat om je moe en futloos te voelen? Worstel je met hardnekkig buikvet dat maar niet weg wil gaan? Het blijkt dat het niet altijd jouw schuld is.

Een gewaardeerd team van wetenschappelijke onderzoekers ontdekten slechts één gemeenschappelijke factor bij alle vrouwen en mannen met overgewicht: een aangetaste leverfunctie. En het enige dat vaak voorkomt bij slanke mensen? Een optimale leverfunctie!

Zoals je waarschijnlijk weet, is een van de belangrijkste functies van je lever het reinigen van je lichaam van alle chemicaliën en gifstoffen waaraan je wordt blootgesteld via voedsel, drugs, alcohol en het milieu in het algemeen.

Je lever is echter ook de vetverbrandende oven voor je hele lichaam.

Alles wat je eet of drinkt, komt uiteindelijk in je lever terecht voor verwerking.

De lever bepaalt vervolgens of het voedsel dat we eten, ongeacht hoe gezond of ongezond het is, wordt verbrand als energie of wordt opgeslagen als lelijk lichaamsvet.

Helaas worden er regelmatig meer dan 85.000 giftige stoffen geconsumeerd via het voedsel dat we eten, het water dat we drinken en de lucht die we inademen, die grote schade aanrichten aan onze lever.

Wat nog erger is, is dat deze moderne gifstoffen de specifieke levercellen die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van voedsel en vet tot energie, ernstig beschadigen.

Dit veroorzaakt een trage stofwisseling, weinig energie en overtollig buikvet.

Het goede nieuws is echter dat uit onderzoek blijkt dat met een optimale leverfunctie uw levercellen tot 14 keer efficiënter kunnen zijn in het verbranden van vet en calorieën op de automatische piloot.

Cleanfit LeverVitaal Formule: Een nieuwe start voor je stofwisseling

Onze Cleanfit LeverVitaal Formule is ontworpen om je stofwisseling een nieuwe start te geven door middel van een grondige ontgifting van de lever.

Ondersteuning voor een gezonde leverfunctie en algehele vitaliteit

De Cleanfit LeverVitaal Formule biedt een krachtige mix van ingrediënten die het natuurlijke ontgiftingsproces van je lichaam ondersteunen en de leverfunctie verbeteren, wat essentieel is voor je algehele gezondheid en vitaliteit.

Een evenwichtig en energiek leven

Deze aanpak helpt niet alleen bij het bevorderen van een efficiënte spijsvertering en het verhogen van je energieniveau, maar draagt ook bij aan een evenwichtig en energiek leven.

Ik zal mezelf eerst introduceren...

Ik ben Ko Maas, en ook al ken je mij misschien niet, dat is prima. Mijn leven is tegenwoordig goed; Ik ben net de 40 gepasseerd, ben gezond en energiek.

Mijn leven vóór de leverontgifting: Uitgeput en ongelukkig

Drie jaar geleden was dit anders. Ik naderde de veertig met weinig energie, ontspanning of het ideale lichaam. Ondanks dat ik mijn uiterste best deed om overmatig te sporten, was ik gewoon uitgeput en ongelukkig.

Mijn keerpunt: Ontdekking van leverontgifting en Cleanfit LeverVitaal Formule

Mijn keerpunt kwam toen ik online iets vond over leverontgifting in een persoonlijke ontwikkelingsgroep. Dit bracht mij op het idee om de Cleanfit detoxformule aan te bieden.

De drastische veranderingen in mijn leven

Deze aanpak heeft mijn leven drastisch veranderd; Ik ben nu fitter, slanker en mijn relatie met eten is gezonder. Ik eet zonder schuldgevoel en geniet van een vitaliteit en zelfvertrouwen die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Mijn missie

Geïnspireerd door mijn eigen transformatie besloot ik anderen te helpen dit ook te bereiken. 

Ik zal je uitleggen welke rol natuurlijke ingrediënten spelen om te voorkomen dat je je leven 180 graden moet omdraaien.

De grote vraag is nu:

Hoe ontgift je je lever?

Leverkuren en levervasten: Wat heb je erover gehoord?

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van allerlei soorten leverkuren of zelfs van levervasten.

Het belang van dieetverandering: Alles wat je consumeert passeert je lever

Of allerlei diëten waarbij je alleen groente en fruit mag eten. Natuurlijk is het veranderen van je dieet nooit een slecht idee. Zoals hierboven geschreven: alles wat je consumeert, gaat vroeg of laat door je lever.

De beperking van alleen dieetverandering: Langzame regeneratie van de lever

Als je jouw lever misbruikt met alcohol, veel suiker of vet voedsel, zal de lever zichzelf niet kunnen herstellen. Maar simpelweg je dieet veranderen is niet de beste manier om uw lever te reinigen. Met slechts een verandering in het dieet duurt het heel lang voordat de lever nieuwe, gezonde cellen vormt en (in het geval van leververvetting) het vet afbreekt.

Actieve ondersteuning van de lever: Voedingsstoffen voor ontgifting en regeneratie

In plaats daarvan moet je het lichaam en de lever actief voorzien van voedingsstoffen die de lever ondersteunen bij ontgifting en regeneratie.

De impact van onderzoek: Verbazingwekkende resultaten ontdekt

Ik heb hierover ruim twintig verschillende onderzoeken gelezen. En de resultaten zijn absoluut verbazingwekkend.

Zo regenereer je actief je lever

Mariadistel

Mariadistel is een echte wonderplant als het gaat om de gezondheid van de lever?

Het is een van de antioxidante geneeskrachtige planten. Dit betekent dat het vrije radicalen neutraliseert en oxidatieve stress vermindert.

Belangrijk onderzoek naar mariadistel en levergezondheid

Er is nu zeer goed onderzoek gedaan naar mariadistel in relatie tot de gezondheid van de lever. Het volgende onderzoeksartikel uit Italië verdient hier speciale vermelding:

Uit het onderzoek kunnen de volgende conclusies worden getrokken:

Maar er is een tweede, veel indrukwekkender onderzoek:

Bij dit onderzoek waren 72 leververvetting patiënten betrokken die tweemaal daags de werkzame stof silymarine (dat ook in mariadistel zit) innamen. Het onderzoek duurde 3 maanden en de proefpersonen werden regelmatig onderzocht op de belangrijkste leverwaarden.

Het verbazingwekkende resultaat:

Het innemen van silymarine leidde tot significante verbeteringen in de ALT-, AST- en gamma-GT-waarden!
Dit zijn de leverwaarden die duiden op leververvetting. Zelfs volgens echografie verbeterde de leververvetting bij de proefpersonen.

Kurkuma en curcumine:

De Cleanfit LeverVitaal Formule combineert de leverbeschermende eigenschappen van mariadistel en de ontstekingsremmende eigenschappen van kurkuma.

Kurkuma is een natuurlijke antioxidant*

Kurkuma ondersteunt gal- en leverreiniging*

Kurkuma en Bioperine dragen bij aan de spijsvertering*

Ondersteunt het hart en de bloedsomloop*

Draagt bij aan soepele gewrichten*

Ondersteunt het geheugen en de hersenfuncties*

Dit is precies waarom het simpelweg veranderen van je dieet vaak niet voldoende is.
Met kurkuma en silymarine (mariadistel) regenereer en bescherm je actief de lever in plaats van simpelweg een vetarm dieet te volgen.

Het resultaat: een gezonde lever, maar ook betere cholesterol-, AST-, ALT- en gamma-GT-waarden.

Deze kleine helpers bestrijden vrije radicalen

Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af: “Hoeveel kurkuma en mariadistel moet ik per dag eten?”

Dat is precies wat er in mijn hoofd omging. Ik kan je het antwoord geven: je zou behoorlijk veel kurkuma moeten eten om voldoende van de werkzame stof in kurkumawortel binnen te krijgen. Hetzelfde met mariadistel. Wij gebruikten altijd de zakjes van “de Meter”. Verkrijgbaar bij bijvoorbeeld EkoPlaza.

Daar hebben we ook de verse kurkuma vandaan. Eigenlijk neem ik dit tegenwoordig liever ons supplement dan alleen het poeder of de wortel (ik zal je zo meteen de belangrijkste reden vertellen). Want allereerst… een capsule innemen is minder gedoe dan het snijden van verse kurkuma. TWEE pillen Cleanfit LeverVitaal formule per dag geven je TEN MINSTE de positieve effecten van 1 cm verse kurkuma of 1 theelepel kurkumapoeder, zonder het gedoe.

Heb je ooit geprobeerd een vers stukje kurkuma te snijden?

Het is lastig om van de oranje kleur op je vingers af te komen (en mensen denken tenminste dat je een pakje sigaretten rookt met die oranje gloed op je vingers, hahaha).

De Cleanfit LeverVitaal biedt je een eenvoudig alternatief

zonder het geknoei en het schoonmaken van je sapcentrifuge/messen of snijplank… maar met alle gezondheidsvoordelen. Maar de belangrijkste reden is dat de LeverVitaal formule beter werkt dan gewone kurkuma dankzij een extra ingrediënt dat we hebben toegevoegd. Na het lezen van een onderzoek [1] raakte ik ervan overtuigd dat we bioperine (peper) aan de Kurkuma-formule moesten toevoegen.

Kurkuma samen met Bioperine wordt tot 2000% beter opgenomen!

Bijna niets maakt mensen met een grote interesse in natuurlijke gezondheid zo enthousiast als het gebruik van kurkuma. Lees de duizenden artikelen online voor alle voordelen. Het lijkt erop dat er elke dag nieuw wetenschappelijk bewijs komt voor wat kurkuma voor je gezondheid kan doen.

Er is bijna niets dat het niet voor uw lichaam kan doen…

geen resultaten die het niet kan opleveren… en geen gezondheidsprobleem waar het niet bij kan helpen. Het bevat precies de twee hierboven genoemde ingrediënten, beide ingrediënten die tevens de leverfunctie ondersteunen.

De formule is getest door een onafhankelijk laboratorium en gemaakt in Nederland.

Dit is een zeer belangrijke factor, vooral bij leverpreparaten. Het beste aan het product is echter de prijs.

Wie kent het niet? Sommige dure leverbehandelingen kosten meer dan €100 en vereisen dat je meerdere dosissen tegelijk bestelt. Bij Cleanfit is dat anders, 1 potje met 60 capsules is genoeg voor 1 maand en kost vandaag €39 (oorspronkelijke verkoopprijs €59). € 1,30 per dag.

Bundel en bespaar

Bestel je een bundel van 2 of 3 potjes, dan krijg je 40 tot 50% korting op de originele winkelprijs. Dat noem ik eerlijke prijzen. Voor slechts 0,48ct per dag heb je de kans om je lever te ontgiften en je vitaliteit te verhogen.

En dat met slechts 2 capsules per dag?

Met ingrediënten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek? Voor mij was het duidelijk: het was het proberen waard.

Experiment met de Cleanfit LeverVitaal formule begint

De formule bevat de hierboven genoemde ingrediënten. Mariadistelzaadextract is aanwezig. Dit is geconcentreerder dan het zaad, waarvan 80% de werkzame stof silymarine is, waarover ook talloze onderzoeken zijn gedaan. Dit is belangrijk om te benadrukken. Je hebt het juiste type mariadistelzaadextract nodig. Daarnaast 300 mg Curcuma longa en 10 mg bioperine.

Ik besloot het product vier maanden een kans te geven.

Om het experiment spannender te maken, liet ik na de vier maanden een volledig bloedonderzoek doen. Het resultaat was geweldig! Mijn leverwaarden waren perfect, ruim binnen de referentiewaarden. Mijn arts was verbaasd en vroeg me wat ik de afgelopen vier maanden had gedaan!

Wat mij ook opviel: ik voelde mij minder moe, kon makkelijker sporten en ook mijn slaap verbeterde.

Zoals je ziet: ik ben helemaal overtuigd van de Cleanfit LeverVitaal formule. Ik kan je alleen maar aanraden om het gewoon eens te proberen. Je hebt niets te verliezen. Cleanfit biedt ook een 30 dagen geld-terug-garantie.

Ik krijg ook regelmatig berichtjes van klanten die de Cleanfit LeverVitaal Formule al gebruiken:

Wat Maakt de Cleanfit LeverVitaal Formule Uniek?

Dubbele Kracht

Dubbele kracht: Combineert de ontstekingsremmende eigenschappen van kurkuma met de leverbeschermende eigenschappen van mariadistel.

Goed gedoseerd

Samenstelling per dagdosering (2 capsules) Silybum marianum 525 mg. Extract 80% Silimarine Curcuma longa 300 mg. Bioperine ® 10 mg.

Geef je lever en stofwisseling een boost

Ideale leverontgifting na ongezond voedings en drink patroon,

Curcuma-en-Orthosiphon

Kurcuma heeft een sterke antioxidant werking.

Goede biologische beschikbaarheid. Tevens heeft Curcuma een sterke antioxidant werking.

Wetenschappelijk onderbouwd

Beide ingrediënten worden ondersteund door talrijke studies die hun gezondheidsvoordelen aantonen.

Natuurlijk en veilig

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke toevoedingen.

100% GELD-TERUG-GARANTIE

Dit product wordt ondersteund door een 100% geld-terug garantie gedurende 30 dagen vanaf je oorspronkelijke aankoop. Als je niet volledig tevreden bent met dit product, je resultaten of je ervaring in de eerste 30 dagen na aankoop, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen en we geven je je geld terug binnen 48 uur nadat je het product hebt teruggestuurd. Dat klopt, retourneer het product, zelfs lege flessen, op elk moment binnen 30 dagen na aankoop en je krijgt het volledige aankoopbedrag zonder vragen terug (minus verzendkosten)

Nog Meer Voordelen van de Cleanfit LeverVitaal Formule

Vrij
Van Bekende
Allergenen

PROMOTES
ENERGY &
PERFORMANCE*

50+
SUPERFOODS

Veilige productie in Nederland onder de strengste hygiëne-eisen.

SUPPORTS
DIGESTION &
GUT HEALTH*

PROMOTES
ENERGY &
PERFORMANCE*

50+
SUPERFOODS

AFFORDABLE
WELLNESS
SUPPORT

Betaabare
welzijns
ondersteuning

DELICIOUS
FLAVOR

50+
SUPERFOODS

€ 39.00/month

€ 49.00

Klaar om je lever te veranderen in een vetverbrander en je energie te verhogen?
Maak kennis met onze Cleanfit LeverVitaal Formule

Curcuma-en-Orthosiphon

Jouw uitnodiging voor een gezonder leven

Stel je voor dat je wakker wordt met een verkwikt gevoel, een heldere geest en een lichaam dat verfrist en ontgift aanvoelt. Dat is de belofte van Cleanfit. Maar geloof ons niet op ons woord; het bewijs zit in de krachtige ingrediënten en de wetenschap erachter. We zijn zo overtuigd van de effectiviteit van onze formule dat we een volledige geld-terug garantie bieden. Probeer Cleanfit zonder risico en ervaar zelf het verschil.

Speciale aanbieding voor jou

Als speciale kennismaking met onze nieuwe Cleanfit LeverVitaal Formule, bieden we een exclusieve korting voor onze eerste klanten. Bestel nu en bespaar tot 50% op je eerste aankoop.

detoxformule voordeelbundel
bundel van 3

Onderneem nu actie!

Mis deze kans niet om je gezondheid te verbeteren met de natuurlijke krachten van kurkuma en mariadistel. Jouw reis naar een gezonder, levendiger leven is slechts een klik verwijderd.

Bestel vandaag en profiteer van gratis verzending en tot ruim 50% korting!

Mis deze kans niet om te besparen op wat je echt wilt. Actie eindigt snel, dus wacht niet langer!

Ontdekken

1 pot

33% korting en gratis verzending

Curcuma-en-Orthosiphon

€59 €39

 • All
 • Supplementen
 • Bundels
 • Greens

Meest geliefd!

Populair

2 potjes

40% korting en gratis verzending

€118 €70

 • All
 • Supplementen
 • Bundels
 • Greens

Beste deal

3 potjes

50% korting en gratis verzending

€177 €87

 • All
 • Supplementen
 • Bundels
 • Greens

Nu met GRATIS e-book t.w.v. €19,95

Het kan niet op! Alleen vandaag ontvang je ons e-book “1 Week, een mini detox voor je Lever” t.w.v. € 19,95 geheel gratis. Nadat je via deze eenmalige actie de Cleanfit LeverVitaal Formule hebt besteld, ontvang je na je bestelling het e-book in je mailbox!

Wat Zeggen Onze Klanten?

5/5

Ik gebruik de Cleanfit formule nu een maand en merk een duidelijk verschil. Mijn energieniveau is hoger en ik voel me minder vermoeid

Leonie

4/5

Ik heb één potje gekocht om te testen, dat ging erg goed. Heb minder een opgeblazen gevoel.

Paula

4.5/5

Het werkt zeker met doorzettingsvermogen en dagelijkse inname.

Johan

ONZE WAARDEN EN DOELEN

Welbevinden

Een krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten, die van nature voorkomen in kurkuma en mariadistel, ter ondersteuning van een gezonde leverfunctie.

Met de beste ingrediënten uit de natuur

De Cleanfit formules wordt geproduceerd in kwaliteits gecertificeerde fabrieken in Nederland. We gebruiken alleen de beste ingrediënten voor onze producten.

Geproduceerd in Nederland

De Cleanfit formule wordt met grote zorg geproduceerd in Nederland.

FAQ

Veelgestelde vragen

Silybum marianum extract, Curcuma longa, HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), magnesium stearaat (plantaardig – antiklontermiddel), Bioperine(TM).

2 capsules per dag, met ruim water innemen. Bij voorkeur verdelen over de dag en tijdens een maaltijd.

Ja. We ondersteunen je via e-mail en bouwen een community op waar je vragen kunt stellen.

Advies waarschuwingen
Niet gebruiken bij galwegstoornissen of in combinatie met andere middelen die de gal beïnvloeden Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Niet gebruiken in combinatie met anticoagulantia, geneesmiddelen tegen kanker en immunosuppressiva. Niet gebruiken bij allergie voor Asteraceae (composieten). Een voedingssupplement bestemt voor volwassenen.

Dit product bevat geen bekende allergenen.

De Cleanfit Kurkuma & Mariadistel formule is plantaardig en daarom volledig vrij van lactose. De Cleanfit Kurkuma & Mariadistel formule is ook vrij van gluten, soja en toegevoegde suikers.

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese commissie.

Geproduceerd in Nederland

Dit product is gemaakt in Nederland en bevat alleen de beste ingrediënten.

Laboratorium getest

De Cleanfit Kurkuma & Mariadistel formule wordt getest door onafhankelijke testers volgens een reeks strenge criteria. De tests omvatten het testen van sporenelementen, zware metalen en een microbiologisch onderzoek.

30 dagen geld-terug-garantie

We bieden een 100% niet-goed-geld-terug garantie die 30 dagen geldig is na ontvangst van het product. Je kunt onze producten dus 100% risicovrij uitproberen. Als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug!

© Copyright 2024. All rights reserved

0
  0
  Jouw winkelwagen
  Uw winkelwagen is leegTerug naar winkel