fbpx

(3 Klantbeoordelingen)

Track en Trace module Flowyu – Be More YouTrack en Trace module Flowyu – Be More YouTrack en Trace module Flowyu – Be More You

12 en 13 september 2017 heb ik de Track & Trace module, de Flowyu methode van Be more you gevolgd. 

Ik had besloten maandagavond al naar het naastgelegen hotel te gaan om zo rustig aan de 1e dag te kunnen beginnen. De trainingslocatie van Be More You ligt aan de Zevenheuvelenweg naast het Hampshire hotel, holthurnsche-hof, een mooie rustige locatie zonder afleidingen. 

Vooraf heb ik een vragenlijst ontvangen om over de doelen waaraan ik wilde werken tijdens mijn training na te denken en door te geven aan mijn coach. O.a. lange termijn doelen, wat is mijn stip op de horizon. Waar wil ik extra aandacht aan besteden, hoe sta ik in mijn relaties zowel privé als zakelijk.

De drie stappen die je doorloopt in deze flowyu- methode houdt samengevat het volgende in:

Stap 1: Willen

Op basis van een meting van je hersenactiviteit in de eerste sessie wordt jouw persoonlijke flowyu – profiel bepaald en is duidelijk waar je nu staat. Op basis van deze informatie bepaal je, samen met je coach, welke groeimogelijkheden het startpunt vormen voor jouw programma.

Stap 2: Kunnen

Met behulp van visuele (film), auditieve (muziek) en tactiele (trillingen) feedback worden je hersenen op een speelse manier getraind op de ontwikkeling van nieuwe neurale paden. Je wordt via deze zintuigen ‘beloond’ als je ontwikkeling de goede kant op gaat en je ontvangt een ‘waarschuwing’ wanneer je in ongewenst gedrag vervalt. 

Dit proces is voor jezelf misschien ongrijpbaar, maar voor je hersenen heel simpel. Die bekijken namelijk: werkt wat ik nu doe wel (en ga ik ermee door) of niet (en probeer ik iets nieuws)? Zo begeleiden we je om nieuwe paden in je hersenen aan te spreken en vast te leggen om nieuwe, gewenste ontwikkeling te stimuleren.

Stap 3: Doen

Het belangrijkste dat je meeneemt zijn de nieuwe paden die je in je hersenen hebt ontwikkeld en die het fundament vormen van het nieuwe gedrag dat zich in je leven steeds duidelijker zal ontwikkelen. Door je vergrote objectiviteit, openheid en zelfbewustzijn ben je veel beter in staat om je aandacht en energie te richten op datgene waar je daadwerkelijk iets mee kan.

De eerste dag werd ik om 9.00 uur opgehaald in de lobby van het hotel door mijn coach Ingrid. Na een inleidend gesprek zijn we begonnen met de meting om mijn persoonlijke Flowyu profiel te bepalen. Dit is de eerste sessie van dag 1. Hierna kreeg ik een pauze van een uur om even te rusten en een aantal vragen om te overdenken en uit te schrijven.

De 2e sessie bestond uit een aantal hersentrainingen. De eerste d.m.v. een film en de tweede d.m.v. muziek. Het is de bedoeling in het Hier en nu te blijven, d.m.v. de metingen is te zien in hoeverre je in het Nu bent. Als je teveel gefocust (over engaged) bent zie je dat aan het beeldscherm en als je onvoldoende gefocust bent (under engaged) eveneens. Slechts als je ontspannen in het hier en nu bent wordt je “beloond” met trillingen van een speciaal kussen welke je op schoot hebt liggen en het beeldscherm welk op volledige grootte staat. Als je maar een kleine beetje afdwaalt (wat ik soms niet eens bewust merkte, maar wel gebeurt in je hersenen) zie je het beeld kleiner worden, je hersenen trainen en zoeken zelf naar een manier om het beeld open te houden, een hele bizarre ervaring. De tweede methode is een ogen dicht training, d.m.v. hoge en lage tonen hoor je of je werkelijk ontspannen in het hier en nu bent.

De tweede dag hebben we drie trainingen gedaan. Ik heb de 2 daagse track & trace module als aangenaam ervaren, je hebt volledige aandacht voor jezelf. Hierdoor (her)ontdek je wat voor jou écht belangrijk is.

Ik heb de training als een grote meerwaarde ervaren, door de realtime meting van en terugkoppeling op je huidige hersenactiviteit wordt je bewust van je huidige triggers en het stelt je in staat om in plaats hiervan effectiever gedrag te ontwikkelen. Doordat het natuurlijk leervermogen van je brein in de hoogste versnelling wordt gezet, bereik je gericht snel en blijvend resultaat. 

Ik heb de track & trace module van de flowyu-methode ervaren als een van de meest effectieve en efficiënte manieren om afscheid te nemen van je ineffectieve gedrag en versnelling van je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb meer rust in mijn hoofd en kan beter contact maken met mijn gevoel.

Inspiratie

Ko's favorieten

Deze producten gebruikt Ko dagelijks.

  • All
  • Supplementen
  • Bundels
  • Greens

Cleanfit.nl

Adres

Contact

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar winkel